maanantai 20. huhtikuuta 2009

Kreikka Kos Matkat

Kosilta löytyy kaikki mitä tarvitset mukavaan lomanviettoon. Upeat valkohiekkaiset lapsiystävälliset rannat, maistuvaa kreikkalaista ruokaa, suht edulliset hinnat, aurinkoa, ostoksia käsityökaupoissa ja ihanaa maalaismaisemaa, jossa aasit laiduntavat mandariinipuiden lomassa. Kosilla uusi yhdistyy vanhaan. Se on nykyaikainen ja nuorekas saari, mutta samalla kreikkalaiset perinteet ovat vahvasti läsnä. Voit aistia täällä aidon kreikkalaisen elämän. Ja heittäytyä mukaan, rentoutua ja unohtaa kotimaan arki.
Kreikka Kos on ihanan pieni saari. On mahdollista vuokrata polkupyörä tai skootteri ja ajaa koko saari läpi. Paikallisbussilla liikkuminen on myös helppoa ja edullista. Näin saa todella hyvän käsityksen koko monipuolisesta saaresta. Vanhakaupunki ja satama ovat kauniita paikkoja joissa voi istahtaa tavernaan hetkeksi tai tehdä edullisia ostoksia kotiinviemisiksi. Sieltä voi myös matkustaa helposti parissa tunnissa vaikkapa Turkkiin basaareihin ostoksille tai Kalymnokselle sukeltamaan pesusieniä.
Keskikesällä Kos on tunnettu siitä että Euroopan nuoriso kokoontuu siellä ja juhlii varhaiseen aamuun saakka. Keväällä ja loppukesästä siellä on rauhallisempi tunnelma ja Kos matkat sopii erittäin hyvin perheille.

Ei kommentteja: