maanantai 20. huhtikuuta 2009

Faliraki Rodos

Faliraki sijaitsee Kreikan Rhodoksen saaren länsirannikolla ja on saaren toiseksi vanhin matkakohde. Matkakohde on rakentunut alun perin kalastajakylästä. Se on tunnettu aivan upeasta hiekkarannasta. Ranta on pitkä valkohiekkainen ja loivasti syvenevä, se on jokaisen lapsiperheen unelma. Tätä kohdetta voi erityisesti suositella lapsiperheelle Kreikassa. Rannalla on myös mahdollista harrastaa mitä erilaisimpia vesiurheilulajeja.
Korkeasesongin aikaan kaupunki on tunnettu vilkkaasta yöelämästä. Siellä on paljon baareja, diskoja ja englantilaisia pubeja. Nuoret voivat huvitella täällä vaikka aamuun saakka. Ostosmahdollisuudet ovat myös hyvät, tarjolla on sekä käsitöitä että uusinta muotia. Ja tietenkin paljon matkamuistomyymälöitä. Voit tehdä upeita löytöjä! Tavernat ovat viihtyisiä ja tarjolla on kaikkia ihania kreikan matkat herkkuja, kreikkalaista salaattia, tsatsikia, moussakaa, souvlakia, ouzoa…
Faliraki on monipuolinen matkakohde jossa voi rentoutua erinomaisesti ja nauttia auringosta ja rannasta kreikkalaisessa tunnelmassa!

Ei kommentteja: