sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Kreikan matkat

Suomalaiset ovat kovia matkustamaan Kreikkaan. Kreikan matkat ovat tänäkin kesänä monen suomalaisen lomakohteena, kun lentokoneet nousevat helsinki-vantaan lentokentältä kesäkuukausien lomakautena. Kreikassa on monia hyviä matkakohteita, joihin voi tehdä monia erilaisia ja mielenkiintoisia lomia.

Ateenassa kaupunkilomien ystävää hemmotellaan vanhalla kulttuurilla ja hienoilla näkymillä, joiden parhaimmistoa ovat olympialaisten aikaiset vanhat rakennukset ja akropolis kukkula. Rodoksella voi juhliva nuoriso nauttia hyvistä rannoista, baarikadusta ja yökerhoista, jotka jaksavat viihdyttää matkalaisia aamutunneille asti.

Yksi hyvä vaihtoehto on myös saari hyppely Kreikan matkalla eri saarien kesken, joka onnistuu kätevästi laivoilla. Nämä laivat kulkevat Kreikan saarien välillä tiuhaan ja paikkoja on helppo varata matkatoimistoista ja paikallisista lipputoimistoista. Vähän niin kuin bussilla kulkisi saarien välillä. Suomesta suoria matkoja tehdään monille saarille, mutta kannattaa myös tutkia lähisaaria, vaikka oma hotelli olisikin vain yhdellä saarella.

Kreikan matkat ja varsinkin kreikkalainen ruoka jää hyvin mieleen ja monet haluavat tehdä matkan kreikkaan joka vuosi uudestaan ja uudestaan. Ystävälliset ihmiset ja maistuva ruoka sopivat suomalaiseen ajatusmaailmaan sekä kauniit maisemat ja tietenkin lämpimämpi ilmasto on hyvän matkakohteen edellytykset lomailijoille.

Ei kommentteja: