maanantai 11. kesäkuuta 2012

Matkatoimistot Kreikkaan

Kreikka on suosittu matkakohde Suomalaisten keskuudessa vuodesta toiseen. Vaikka talous Kreikassa on hiipumaan päin, on se yhä vetovoimainen lomakohde suomalaisille. Matkoja Kreikkaan järjestää kaikki suurimmat matkatoimistot Suomessa. Monet Kreikan saaret ovat näiden matkatoimistojen listoilla, mutta löytyy myös saaria jonne eivät perinteiset matkatoimistot tee matkoja. Näille ei niin tunnetuille saarille kannattaa lähteä itse reppumatkalle ja tehdä varaukset netistä tai mennä vain suoraan paikan päälle ja löytää majapaikka paikan päältä.

Tjäreborgin matkatoimisto kuljettaa matkalaisia monelle Kreikan saarelle ja mantereellakin löytyy monia kohteita, kuten Ateena, Lefkas ja Parga. Saarista on mukana monia kohteita Kreetalta ja Rodokselta, mutta myös pienempiä saaria on mukana kuten Livadia ja Kardamena.

Finnmatkat tarjoaa matkoja Kreikasta ja suosittelee esimerkiksi Korfua ja Paxoksen saarta viikossa samassa paketissa. Lisää yhdistelmä lomia ja kohteita löytyy esimerkiksi Patmos ja Samos saarilta ja Turkin Kusadasi ja Samos samalla kertaa. Uutena kohteena Finmatkoilla on Makrigialos Kreetan saaren ei niin tunnetulla puolella.

Apollomatkat on alusta asti tarjonnut suomalaisille Kreikan lomakohteita lomavalikoimassaan. Tämä suhteellisen uusi matkatoimisto tarjoaa Kreikasta kohteita muun muassa Kosin, Ioksen, Rodoksen, Paroksen, Naxoksen, Santorinin, Tiloksen ja Kreetan saarilta. Uusia lomakohteita näyttää tulevan myös Apollomatkojen valikoimiin vuosittain. Jotkut kohteet myös voivat poistua seuraavana vuonna, joten kannattaa lähteä pienemmille Kreikan saarille, kun se on helppoa ja turvallista valmismatkatoimiston välityksellä.

Matka-atlas tarjoaa matkoja Evian saarelle, joka on Kreikan toiseksi suurin saari.

Jos Kreikan matkakohteet eivät ole tarpeeksi kiinnostavia, tai haluat enemmän vaihtoehtoja matkatoimistoille, kannattaa tarkastaa matkatoimistot.ws ja lukea lisää matkatoimistoista ja niiden lomakohteista.

Matkatoimistot

Apollomatkat
Lomamatkat
Finnmatkat
Tjäreborg
Aurinkomatkat